lördag 24 maj 2008





















För dig med en fetisch för krigsmemorabilia finns en hel uppsättning tanks och liknande vid den gamla fästningen. För dig som vill veta mer om Serbien kan du även besöka deras digitala värld i Second Life. Häpp!
















Faktastund. Belgrad ligger i korsningen av Donau och Sava. Cityborna är nästan 1,3 miljoner. Belgrad betyder den vita staden. Och som Jovan sa, stadens största tillgång är dess invånare; varma och vänliga.




















Och här kommer en patriotisk bild av svenska fans från arenan. Som svensk studsar man lite vid att det röks - typ överallt här nere. Tänk vad snabbt man lärt sig vid rökfritt. Hhmm.. Och rökning har ingenting med miljö eller ESC att göra. Bara mina tankar som studsar.




















These feet are made for walking. Dagens miljötema som jag och Telia tycker är viktigt. Man kan jobba med detta från mikroperspektiv. T.ex. tar jag hela tiden trapporna istället för hiss på hotellet. Och du som jag tyvärr ibland utsatt för riktigt dåliga bilder är ändå med på ESC fast utan att vi alla nyttjat flygbränslet.



















Party! We're promoting Charlotte at the no1 club Belle Epoque!

Inga kommentarer: